Nieuwsoverzicht

Overweldigende cd-presentatie

dirk_blauwlicht_72_dpi_400

In het gemeentehuis van Aalsmeer werd op zaterdag 13 mei de cd ‘The Other Side’ van Dirk Box gepresenteerd. Speciaal voor de gelegenheid gaf Dirk een bijzonder mini-concert. Het leverde hem een ovatie op van de ongeveer 350 genodigden.

De grote Burgerzaal van het raadhuis was zaterdag omgetoverd tot een ware concertzaal. Een rode loper lag uit voor het publiek, de zaal was aangekleed met banners en bloemen en op het podium nam zelfs een veertig man sterk orkest plaats. Op meeslepende wijze bracht Dirk de twaalf nummers ten gehore die op zijn cd staan. Aan elk nummer was wel iets bijzonder; in het verhaal erachter, de zang van Dirk of de begeleiding die onder meer bestond uit Aalsmeers Harmonie en een aantal professionele muzikanten.

‘The Other Side’ is de eerste cd van Dirk Box. Op het album staan bekende klassiekers als ‘Sway’ en ‘My Way’, maar ook minder bekende liedjes en het eigen nummer ‘My Other Side’. Met zijn zuivere, gedragen stemgeluid heeft Dirk zich in zijn ruim twintigjarige zangcarrière ontpopt tot een echte crooner in de traditie van sterren als Frank Sinatra en Michael Bublé.

Burgemeester Hoffscholte van Aalsmeer nam zaterdag het eerste exemplaar van ‘The Other Side’ in ontvangst. Hij roemde Dirk behalve om zijn zangtalent ook om zijn sociale betrokkenheid. Zo is hij mede-oprichter van de Stichting Dag van je Leven, die zich inzet voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap. Een deel van de opbrengst van ‘The Other Side’ gaat naar deze stichting.

De cd kost € 12,50 en is verkrijgbaar bij: Muziekhandel Otto (Zijdstraat), Total Copy Service (Dorpsstraat), Hartelust (Oosteinderweg) en ’t Bloemenwinkeltje (Kudelstaart).

hoffscholt_en_dirk_72_dpi_400

Nieuwsbottom